Dismiss header content

Persondatapolitik

HOS GANNI ER VI MEGET OPM√ÜRKSOMME P√Ö BEHOVET FOR HENSIGTSM√ÜSSIG BESKYTTELSE OG FORSVARLIG BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER, SOM VI MODTAGER, OG VI PRIORITERER DATASIKKERHED OG FORTROLIGHED H√ėJT. N√ÜRV√ÜRENDE PERSONDATAPOLITIK FASTL√ÜGGER KLARE RETNINGSLINJER FOR GANNIS M√ÖDE AT BEHANDLE DINE PERSONOPLYSNINGER (‚ÄĚPERSONDATAPOLITIK‚ÄĚ), OG VI OPDATERER L√ėBENDE VORES PERSONDATAPOLITIK I OVERENSSTEMMELSE MED INTERNE PROCESSER SAMT G√ÜLDENDE LOVGIVNING.


GANNI SIKRER FULD FORTROLIGHED I FORBINDELSE MED INDSAMLING, OPBEVARING OG BEHANDLING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER. VI ER ANSVARLIGE FOR DE OPLYSNINGER, SOM DU GIVER OS ELLER AFGIVER VED BRUG AF WWW.GANNI.COM (‚ÄĚHJEMMESIDEN‚ÄĚ), OG DINE PERSONOPLYSNINGER ER KUN TILG√ÜNGELIGE FOR DEM, DER HAR BRUG FOR OPLYSNINGERNE TIL AT UDF√ėRE DET TILSIGTEDE BEHANDLINGSFORM√ÖL.


DU KAN TIL ENHVER TID KONTAKTE VORES KUNDESERVICE OG F√Ö UDLEVERET EN KOPI AF DE PERSONOPLYSNINGER, VI HAR OM DIG. DERUDOVER KAN DU ALTID BEDE OS OM AT BERIGTIGE FORKERTE OPLYSNINGER, SLETTE ELLER G√ėRE INDSIGELSE MOD ELLER BEGR√ÜNSE BEHANDLINGEN AF DINE OPLYSNINGER. S√ÖFREMT DU HAR SP√ėRGSM√ÖL TIL BEHANDLINGEN AF DINE OPLYSNINGER, ER DU OGS√Ö VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE VORES KUNDESERVICE.


I DET F√ėLGENDE REDEG√ėRES FOR, HVORDAN VI ANVENDER DE PERSONLIGE OPLYSNINGER, SOM DU EFTERLADER OG/ELLER AFGIVER, N√ÖR DU BES√ėGER HJEMMESIDEN, SAMT N√ÖR DU ANVENDER DE FORSKELLIGE TJENESTER P√Ö VORES HJEMMESIDEN.

Hjemmesiden er drevet og ejet af:


GANNI A/S

Bremerholm 4

1069 K√łbenhavn K

Danmark

CVR No. 21664731


Kontakt

E-mail: legal@ganni.dk

GANNI indsamler oplysninger om dig, n√•r du aktivt indtaster oplysninger p√• www.GANNI.com, herunder n√•r du signer op til at modtage nyheder fra eller blive kontaktet af GANNI, afgiver en bestilling, deltager i konkurrencer og/eller deltager i andre aktiviteter p√• Hjemmesiden. De personoplysninger, du selv afgiver og som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, e-mailadresse, din privatadresse, telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om online k√łb og andre sagsrelaterede oplysninger fx oplysninger som du tilvejebringer, n√•r du er i kontakt med vores kundeservice. Herudover indsamles der oplysninger om din navigation p√• Hjemmesiden, hvilket indbefatter bl.a. oplysninger om din IP-adresse, oplysninger om din internetbrowser, cookieidentifikatorer og oplysninger om hvilke undersider, du bes√łger, samt hvor l√¶nge dit bes√łg p√• Hjemmesiden varer.


Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • N√•r du k√łber varer p√• Hjemmesiden
  • N√•r du signer op til at blive kontaktet af GANNI
  • N√•r du opretter en kundekonto p√• Hjemmesiden
  • N√•r du deltager i en af GANNIs konkurrencer


Det vil altid fremg√• i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er n√łdvendig for gennemf√łrelsen af den √łnskede handling, eksempelvis gennemf√łrelse af et k√łb p√• Hjemmesiden.


Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end √©t af ovenst√•ende tilf√¶lde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret √©t sted. Dermed kan dine oplysninger genbruges n√•r du handler p√• Hjemmesiden, og du undg√•r samtidig at modtage samme markedsf√łringsmateriale fra GANNI flere gange.

Når du tilmelder dig GANNI opdateringer og angiver din e-mail og/eller telefonnummer, giver du GANNI dit samtykke til at indsamle og behandle dine personlige oplysninger med det formål at kontakte dig med opdateringer om vores produkter, tjenester og begivenheder. Når vi sender dig GANNI-opdateringer, vil vi bruge den eller de mest anvendelige kanaler, der er tilgængelige, f.eks. e-mail, SMS eller andre beskedtjenester, men vi vil kun kontakte dig på de kanaler, der er inkluderet i dit samtykke. Kun GANNI vil modtage og have adgang til dine personlige oplysninger.


Du kan til enhver tid fravælge at modtage opdateringer (hvilket vil betyde, at du trækker dit samtykke tilbage, hvis du har givet samtykke), (se "Afmeld opdateringer fra GANNI" nedenfor).

Hvis du er registreret som modtager af GANNI-opdateringer vedr√łrende vores produkter, tjenester og begivenheder, og du ikke l√¶ngere √łnsker at modtage disse, kan du anmode om, at vi √¶ndrer dine pr√¶ferencer. Det kan du enten g√łre som angivet i den p√•g√¶ldende kommunikation, f.eks. ved at bruge afmeldingslinket, som er inkluderet p√• alle e-mail opdateringer, eller ved at kontakte vores kundeservice (customerservice@ganni.com). GANNI stopper med at sende de opdateringer, som du frav√¶lger (eller tr√¶kker dit samtykke tilbage, hvor det er relevant) inden for en rimelig periode (i overensstemmelse med g√¶ldende lovgivning) og under alle omst√¶ndigheder inden for 28 dage efter modtagelsen af ‚Äč‚Äčdin anmodning, for at vi har tilstr√¶kkelig tid for at administrere √¶ndringen.


Hvis du frav√¶lger at modtage GANNI-opdateringer vedr√łrende vores produkter, tjenester og begivenheder, kan vi stadig sende dig anden kommunikation end markedsf√łring s√•som e-mails eller relevant telefonkommunikation om din konto eller k√łb, du har foretaget, og/eller e-mails eller relevant telefonkommunikation for at anmode om og svare p√• feedback vedr√łrende GANNI. Vi vil kun bruge dine kontaktoplysninger, hvor det er tilladt i overensstemmelse med g√¶ldende lovgivning.

N√•r du opretter en GANNI konto p√• Hjemmesiden er form√•let at oprette en GANNI konto til dig, hvorved du kan f√• adgang til din ordrehistorik, se tracking links og komme hurtigere igennem check out i forbindelse med k√łb p√• Hjemmesiden. Du beh√łver dog ikke oprette en GANNI konto for at gennemg√łre et k√łb p√• Hjemmesiden. N√•r du v√¶lger at oprette en GANNI konto giver du GANNI samtykke til, at indsamle, opbevare og behandle dine oplysninger til f√łrn√¶vnte form√•l.


S√•fremt du ikke l√¶ngere √łnsker at have en GANNI konto og dermed √łnsker at tilbagetr√¶kke dit samtykke givet i forbindelse med oprettelse af din GANNI konto, skal du kontakte vores kundeservice.

Personoplysninger indsamles, opbevares og behandles til f√łlgende form√•l p√• Hjemmesiden:

  • Gennemf√łrelse af ordre
  • Tilmelding til GANNI opdateringer
  • Administration af GANNI konto
  • Ordrehistorik
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Fremsendelse af andet markedsf√łringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af v√¶rdikoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Statistik og analyse af trafikken p√• Hjemmesiden
  • √ėvrige markedsf√łringstiltag, herunder e-mailp√•mindelser om produkter i din indk√łbskurv.


Vi g√łr opm√¶rksom p√•, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsf√łringsmateriale kun finder sted, s√•fremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke f√łrst.


GANNI f√łrer statistik over, hvilke omr√•der af Hjemmesiden vores brugere bes√łger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hj√¶lp af de indsamlede data opn√•s kendskab til brugernes anvendelse af Hjemmesiden, og bruges ligeledes til at forbedre Hjemmesiden. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen p√• Internettet, n√•r du forlader vores Hjemmeside. Vi s√¶lger ikke eller p√• anden m√•de videregiver information om vores brugers brug og navigation p√• vores Hjemmeside, og vi s√¶lger eller videregiver ikke dine k√łbsinformationer til tredjepart.

Dine personoplysninger er kun tilg√¶ngelige for dem, der har brug for oplysningerne til at udf√łre det tilsigtede behandlingsform√•l. I det omfang det er n√łdvendigt, kan dine personoplysninger deles mellem selskaber i GANNI-koncernen, med leverand√łrer og underleverand√łrer (databehandlere og underdatabehandlere), der udf√łrer visse opgaver p√• vores vegne samt med uafh√¶ngige tredjeparter. Herudover kan vi ogs√• under visse omst√¶ndigheder og i henhold til lovgivningen videregive personoplysninger til tredjeparter, herunder offentlige myndigheder eller politiet, hvis videregivelse er n√łdvendig for at (i) foretage unders√łgelser af mulige lovovertr√¶delser, (ii) identificere, kontakte eller anl√¶gge sag mod en person, der muligvis overtr√¶der en aftale, de har med os, (iii) unders√łge sikkerhedsbrud eller samarbejde med offentlige myndigheder i henhold til en juridisk sag eller (iv) beskytte vores rettigheder, sikkerhed eller ejendom, herunder forebyggelse af svig. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilf√¶lde af mistanke om kreditkortsvindel.


Vi forbeholder os ret til at overf√łre personoplysninger, som vi har om dig, i tilf√¶lde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af GANNI. En videregivelse i en s√•dan forbindelse vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid g√¶ldende lovgivning for behandling af personoplysninger.

Dine personoplysninger lagres generelt inden for Det Europ√¶iske √ėkonomiske Samarbejdsomr√•de (‚ÄĚEU/E√ėS‚ÄĚ), men kan ogs√• i visse tilf√¶lde overf√łres til og anvendes af vores samarbejdspartnere i et tredjeland uden for EU/E√ėS. GANNI vil i disse tilf√¶lde altid s√łrge for, at dine overf√łrte persondata behandles og sikres p√• et tilstr√¶kkeligt databeskyttelsesniveau. N√•r vi overf√łrer personoplysninger fra EU/E√ėS til et tredjeland, der ikke er godkendt af Europa-kommissionen som et sikkert land til en s√•dan overf√łrsel (beslutning om et tilstr√¶kkeligt beskyttelsesniveau), vil vi anvende standardskontraktbestemmelser for at sikre et tilsvarende beskyttelsesniveau som givet inden for EU/E√ėS eller andre gyldige retsgrundlag for overf√łrslen.

GANNI m√• ikke indsamle, behandle, bruge, lagre osv. personoplysninger uden et gyldigt retsgrundlag. Retsgrundlaget kan v√¶re baseret p√• dit samtykke, v√¶re n√łdvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, retslig forpligtelse eller vores legitime interesse som virksomhed.


Vi behandler udelukkende din data for at opfylde din kontrakt med GANNI eller til at forf√łlge vores legitime interesser som virksomhed. Vores legitime interesser er implementering af vores forretningsform√•l.


I det omfang vi indhenter samtykke fra dig som datasubjekt, vil vores behandling af dine personoplysninger ske med hjemmel i GDPR artikel 6 (1) (a).


I det omfang vores behandling af dine persondata sker for at opfylde en kontrakt hvor du som kontraktspart er datasubjektet, sker behandlingen med hjemmel i GDPR artikel 6 (1) (b). Det er ogs√•tilf√¶ldet for s√• vidt ang√•r behandling af persondata der er n√łdvendig for at udf√łre n√łdvendige pr√¶kontraktuelle forberedelser.


I det omfang vores behandling af dine persondata sker for at opfylde en retlig forpligtelse, som vi som virksomhed er omfattet af, sker behandlingen med hjemmel i GDPR artikel 6 (1) (c).


I det omfang behandling sker for at beskytte vitale interesser hos dig som datasubjekt eller for en anden fysisk person, sker behandlingen af persondata med hjemmel i GDPR artikel 6 (1) (d).


I det omfang behandlingen sker for at beskytte legitime interesser som vi som virksomhed eller tredjepart har og sådanne legitime interesser ikke er uoverenstemmelse med datasubjektets interesser, fundamentale rettigheder eller frihed, sker behandlingen af persondata med hjemmel i GDPR artikel 6 (1) (f).

Vi sletter dine personoplysninger, n√•r vi ikke l√¶ngere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de form√•l, som fremg√•r ovenfor under ‚ÄĚAnvendelse af personoplysninger‚ÄĚ. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares l√¶ngere i anonymiseret form.

Vi anvender cookies til at unders√łge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt samt til at forenkle og forbedre dit bes√łg. Endvidere bruger vi funktionelle cookies til at gennemf√łre ordrer i vores webshop og annoncering. De funktionelle cookies anvender vi for at sikre os, at vores online shop fungerer efter hensigten, hvilket blandt andet omfatter at kunne tilf√łje varer til indk√łbskurven og gennemf√łre en handel.


Hvis du bruger vores Tip-en-ven funktion, vil Mention Me som tredjeparts serviceud√łver placere funktionelle cookies hos dig. Du kan l√¶se mere om Mention Me og deres indsamling data, hvilke cookies de placerer og hvorfor i deres cookies politik.

Du er til enhver tid berettiget til at f√• indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at g√łre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover ogs√• ret til at f√• berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at f√• udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at f√• transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig. Hvis du √łnsker, at vi ud√łve en eller flere af dine rettigheder, eller hvis du har sp√łrgsm√•l til denne Privatlivspolitik, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.


Du kan ogs√• skrive til os p√• f√łlgende adresse:


GANNI A/S

Bremerholm 4

1069 K√łbenhavn K

Danmark

Du kan til enhver tid tilbagekalde de samtykker, som du har afgivet til os. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan forts√¶tte behandlingen og/eller opbevaringen p√• andet grundlag. Hvis du √łnsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du kontakte vores kundeservice.

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores h√łje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestr√¶ber os s√•ledes bedst muligt p√• at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Vores Hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. N√•r du bes√łger andre websites, opfordres du til at l√¶se indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Hvis du √łnsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i ovenfor. Du kan ogs√• kontakte Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

SIDST OPDATERET: 12. SEPTEMBER 2023