Persondatapolitik

Persondatapolitik

Hos Ganni er vi meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager, og vi prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Ganni’s måde at behandle dine personoplysninger på, og vi opdaterer løbende vores politik i overensstemmelse med interne processer og gældende lov.

Ganni sikrer fuld fortrolighed i forbindelse med dine personlige data. Vi er ansvarlige for persondata oplyst via www.ganni.com, og vi videregiver kun dine oplysninger til tredjemand i forbindelse med den service, vi skal levere til dig.

I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Ganni A/S
Frederiksholms Kanal 4b
1220 Copenhagen K
Denmark
CVR No. 21664731

Tel.: +45 33324457 (Åbent mandag til fredag fra 10-17)
E-mail: legal@ganni.dk

Indsamlig af oplysninger

Ganni indsamler oplysninger om dig, når du aktivt indtaster oplysninger på www.ganni.com, tilmelder dig nyhedsbrevet, afgiver en bestilling, deltager i konkurrencer og/eller deltager i andre aktiviteter på hjemmesiden, og du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:
 
  • Når du køber varer online påwww.ganni.com
     
  • Når du tilmelder dig Ganni’s, nyhedsbrev
     
  • Når du opretter en kundekonto på www.ganni.com
     
  • Når du deltager i en af Ganni’s konkurrencer

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Ganni flere gange.

Tilmelding til nyhedsbrev

Ved at indtaste dine oplysninger og tilmelde dig nyhedsbrevet giver du Ganni samtykke til, at indsamle og behandle dine personoplysninger med det formål, at sende dig vores nyhedsbrev. Det er kun Ganni der modtager og har adgang til dine oplysninger, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke. Du kan læse mere om de rettigheder du har i vores persondatapolitik.

Oprettelse af GANNI konto

Når du opretter en konto ved GANNI, behandles dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Dette betyder, at dine personoplysninger behandles fortroligt. Formålet med at indsamle dine oplysninger er, at oprette en Ganni konto til dig, hvorved du kan få adgang til din ordrehistorik, se tracking links og komme hurtigere igennem check out. Ved at udfylde ovenstående formular og oprette en konto giver du dit samtykke til, at GANNI må indsamle, opbevare og bruge dine personoplysninger.

Du kan til enhver tid kontakte os på legal@ganni.com og få udleveret en kopi af de personoplysninger, vi har om dig. Derudover kan du altid bede os om at berigtige forkerte oplysninger, slette eller gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen af dine oplysninger. Såfremt du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger er du også velkommen til at rette henvendelse på ovenstående mailadresse eller pr. telefon på +45 33 32 44 57. Hvis du ønsker at hele din Ganni konto slettes kan du til enhver tid skrive en e-mail til customerservice@ganni.com og bede om, at din konto slettes.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine oplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet.

Anvendelse af oplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
 
  • Gennemførelse af ordre i vores webshop
     

  • Tilmelding til nyhedsbrev
     

  • Administration af brugerkonto / profil
     

  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
     

  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
     

  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
     

  • Oversigt over købshistorik
     

  • Statistik og analyse af trafikken på www.ganni.com
     

  • Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Ganni fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside, og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Overladelse til andre databehandlere

Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af Ganni anvendte fragtfirma. Ligeledes overlades dine personoplysninger til Ganni’s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Ganni’s vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Ganni’s vegne og i overensstemmelse med Ganni’s instruks.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger

Overførsel til tredjeland

Dine personoplysninger overføres til USA, da Ganni benytter sig af serviceydelser fra Salesforce, som har tiltrådt det såkaldte EU-U.S Privacy Shield Framework. Kommissionen har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA, når virksomhederne har tiltrådt Privacy Shield Framework. For mere information omkring Privacy Shield Framework, se den officielle hjemmeside.

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 4 (anvendelse af personoplysninger). Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her.

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på customerservice@ganni.com eller + 45 3332 4457 alle hverdage mellem kl. 10-17.

Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Ændring og sletning af oplysninger mv. 

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på customerservice@ganni.dk eller + 45 3332 4457 alle hverdage mellem kl. 10-17.

Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Ganni A/S
Frederiksholms Kanal 4b
1220 Copenhagen K
Denmark

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.